Not known Factual Statements About روند آنفولانزا
Not known Factual Statements About روند آنفولانزا
Blog Article
مصرف میوهها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی
تب، بدندرد، خستگی، گرفتگی عضلات، تعریق، سردرد، سرفههای خشک، آبریزش بینی، تنگی نفس
خوشبختانه بخش عمدهای از این عفونتها ناشی از ویروسهای ساده تنفسی بوده که مشکل عمدهای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.
ازآنجاکه ابتلا به آنفولانزا با عوارض جدی مانند عفونت ریه همراه است نباید علائم آن را نادیده گرفت و در صورت مشاهده علائم جهت پیشگیری از عوارض جدی حتماً به متخصص مراجعه کنید.
این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین میروند. شایعترین عوارض عبارتاند از:
لازم به ذکر است که تنها با تجویز و مشورت پزشک اقدام به خرید و استفاده از این داروها فرمایید.
سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها میتواند منجر به بستری یا مرگ و میر در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماریهای تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، میشوند.
عدم آنفولانزا تا چند روز ادامه دارد فرستادن کودکان بیمار به مهدکودکها یا مدارس میتواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.
قرص فلوکونازول چیست؟ از رفع عفونت تا معجزهای برای پسردار شدن
در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.
واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد و وسیلهای برای جلوگیری از عوارض بیماری است.
عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان: عوارض جانبی و علائم استفاده از نوع اول واکسن آنفولانزا بسیار به بیماری سرما خوردگی شبیه میباشد.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
سرفه: سرفه خشک و مداوم یکی از علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان است. گاهیاوقات، ممکن است در دوران بیماری تنگی نفس هم داشته باشید.